Uniek en veelzijdig, dat is Ent

...en nog zo veel meer


Je zal maar gaan wonen in Ent. Wat een geweldige buurt! Uniek voor Schuytgraaf, maar ook verder daarbuiten. Hier komt alles samen waar jij naar op zoek bent. Laat je verrassen door de prachtige, duurzame en energiezuinige woningen op een werkelijk schitterende plek. Midden in het groen, grenzend aan het rivierenlandschap met alle voorzieningen om de hoek. Woonderschoon wonen? Ja, het kan!

 

Daarom wil je Wonen in Ent

De 8 beste redenen om juist nu te kopen

Wonen in Ent wordt wel heel bijzonder. De architectuur, de hoogwaardige materialen, de slimme energieoplossingen en dan die natuur overal om je heen... echt alles klopt in deze nieuwe buurt aan de groene rand van Schuytgraaf. Waarom je juist nu zou moeten kiezen voor Wonen in Ent? We zetten de 8 beste redenen graag voor je op een rij.

1. De locatie
In Ent woon je aan de rand van Schuytgraaf, in het groen en aan het water met het populierenbos, de ecozone en de uiterwaarden vlakbij. Er worden extra bomen geplant en wadi’s zorgen voor de opname van regenwater. Daar waar mogelijk worden voorzieningen gemaakt voor bijvoorbeeld insecten, vogels en vleermuizen.

2. De architectuur
De 56 woningen in Ent zijn ontworpen door MIX Architectuur. Er is gekozen voor stoere vormen, eerlijk materialen en krachtige details zoals de houten pergola’s en de opvallende dakkappelen die als kijkers op landschap gericht zijn. De woningen zijn ruim, comfortabel en volledig voorbereid op de toekomst. Hier wil je nooit meer weg. 

3. Duurzaam en energiezuinig
In Ent woon je niet alleen aan en in het groen, ook je woning wordt volledig energie- en CO2-neutraal gebouwd. We doen dat onder meer met behulp van goede isolatie, zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, topkoeling, warmteterugwinunits en groene daken. Je energiegebruik- én je energielasten gaan flink omlaag.

4. Onderhoudsarm
Je woning wordt gebouwd met hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. Dat zorgt ervoor dat je de komende jaren nauwelijks omkijken hebt naar het onderhoud. Ook dat scheelt in je portemonnee en je vrije tijd.

5. De inrichting van de wijk 
In Ent woon je ruim, rustig en veilig. De openbare ruimte is zo ingericht dat je altijd en overal volop kunt genieten van de groene omgeving. Natuur, wonen en ontmoeten komen samen in de directe omgeving, waar je als extra ook nog een eigen boom krijgt voor op je kavel. Het type boom, dat kies jij. Een groen cadeau dat helemaal past bij Ent. 

6. Alle voorzieningen vlakbij
Je woont vlak bij alle voorzieningen. Scholen, het winkelcentrum, zorginstellingen en sportclubs vind je allemaal op loop- en fietsafstand. Ook de gezellige Arnhemse binnenstad is snel bereikbaar op de fiets of met het OV. Pak de trein op NS Station Arnhem-Zuid en binnen vijf minuten sta je op het stationsplein in Noord. 

7. Waardevaste investering
Het kopen van een nieuwbouwwoning is een goede investering. Je koopt tenslotte een woning die al direct voldoet aan de hoge duurzaamheidseis. Op lange(re) termijn zie je dit terug in de waardevastheid van je woning in vergelijking tot bestaande bouw. 

8. Hypotheekrentevoordeel
Dankzij alle duurzame energietoepassingen in je woning krijg je bij veel geldverstrekkers een aantrekkelijke korting op je hypotheekrente. Door de lage energielasten is een bank veelal bereid je leencapaciteit te vergroten. 

Bekijk HIER het woningaanbod van Wonen in Ent.
 

"Ik sta je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden!"