Nog enkele woningen beschikbaar!

13 december 2023

Nieuwsbericht

Goed nieuws: de verkoop van Ent is in volle gang en je kan nog inschrijven op het beschikbare bouwnummer van je voorkeur. 


Woningaanbod
Het plan Ent ligt in Schuytgraaf Arnhem in locatie 3.0 het noorden van Schuytgraaf. Deze nieuwe woonplek bestaat uit 56 koopwoningen. Wonen in Ent is wonen in het groen en aan het water. Een passende architectuur met pure vormen, gebouwd met natuurlijke materialen en kleurstellingen, uitspringende details met een complete en luxe afwerking.

Benieuwd naar de woningen in Ent? Klik HIER voor het complete woningaanbod. Op de pagina verkoopdocumentatie vind je aanvullende informatie.
 
Schrijf nu in op het bouwnummer van jouw voorkeur 
Heb je belangstelling in een woning? Schrijf je dan in door HIER te klikken. Vervolgens maak je een account aan in Mijn VanWonen. In dit account kan je via de button 'online inschrijven' jouw interesse op een of eerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. 

Wij kijken met belangstelling uit naar je inschrijving. Is er een woning voor jou beschikbaar dan nemen we contact met je op.

Deel dit artikel: