De locatie Wonen in Ent
Lekker wonen in Arnhem

Een groene, gezellige, modische stad aan de rijn. Dát is Arnhem. Genoeg gelegenheden om lekker te eten, te borrelen, te winkelen of cultuur te snuiven. En door de vele mooie monumentale gebouwen is het een groot plezier om door de stad te bewegen.


In het Modekwartier vind je de leukste winkels en conceptstores. Bovendien zijn er in Arnhem prachtige parken en mooie landgoederen. Ten westen van Arnhem ligt een uitgebreid rivierenlandschap. Meer groen? Binnen no-time sta je op Veluwe.

Ontdek Wonen in Ent

Geliefde woonplek

De geliefde wijk Schuytgraaf ligt in de Over-Betuwe en ten zuidwesten van de binnenstad van Arnhem. Vandaar dat Schuytgraaf wordt ook wel ‘Arnhem in de Betuwe’ wordt genoemd.

De ligging tussen de Betuwe en de binnenstad van Arnhem maakt deze woonwijk zeer geliefd. Omringd door groen, maar tegelijkertijd liggen alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Je vindt in Schuytgraaf 26 karakteristieke buurten met allemaal een eigen karakter. In en om de wijk bevindt zich veel groen en water, met alle ruimte voor activiteiten en ontspanning. Scholen, gezondheidszorg, winkels en sportverenigingen maken van Schuytgraaf een complete wijk.

In het centrum bij NS-station Arnhem-Zuid vind je een gevarieerd aanbod aan winkels. Het NS-station Arnhem-Zuid, twee buslijnen, de aansluiting op de A50 en de A325 maken de Betuwse dorpjes in het groen uitstekend bereikbaar.

"Ik sta je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden!"